• Database vol kerkelijke documenten
  • Geloofsverdieping
  • Volledig in het Nederlands
  • Beheerd door vrijwilligers

Zoeken in kerkelijke documenten en berichten

x

GETUIGEN VAN DE WAARHEID DAT HET ONGEBOREN LEVEN HEILIG IS

Vandaag groet ik alle werknemers die op dit uur voor de keuze staan om ofwel hun baan te behouden en zich te laten vaccineren tegen Covid-19, ofwel ontslagen te worden omdat zij zich niet laten vaccineren. Met deze korte brief wil ik u bemoedigen in uw beproevingen. De Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Fatima kan ook religieuze bevrijding bieden.

Sommigen van u hebben al de prijs betaald voor de waarheid over het Covid 19-vaccin en het oorzakelijk verband met abortus. Ik ben diep geraakt door het getuigenis van een vrouw in de VS die schrijft: "Vandaag was de laatste dag dat ik de rest van mijn spullen heb ingepakt. Omdat ik me niet wilde laten vaccineren, moest ik afgelopen vrijdag vertrekken. Ze belden me en vroegen me mijn bureau op te ruimen en zeiden dat vandaag mijn laatste dag was. Mijn baas hoopt dat ik toegeef, me laat vaccineren en terugkom. Ik ben erg verdrietig." Ik ben erg geraakt door de getuigenis van deze vrouw. Ik zou tegen haar zeggen: "Vandaag pak je je spullen van je werkplek in, en terwijl je inpakt, zal je schat worden meegenomen naar de kamer die Jezus al voor je heeft klaargemaakt in het Koninkrijk der Hemelen."

Er zijn duizenden en duizenden katholieken zoals zij, die de moed hebben voor Christus te kiezen, en die geen snuifje wierook naar de Keizer gooien zoals de allereerste katholieken van weleer. Ik moedig u allen aan vast te houden aan uw overtuigingen en uw trouw aan Christus. Het lijden en de verliezen die je zult moeten doorstaan zijn miniem in vergelijking met de beloning die God voor je heeft bereid in de hemel. "Want ik bedoel dat het lijden van deze tijd niet te vergelijken is met de toekomende heerlijkheid, die in ons geopenbaard zal worden." Romeinen 8:18

Ik daag u uit om door te gaan op de weg die u bent ingeslagen en te getuigen van de waarheid dat het ongeboren leven heilig is en dat de handel in lichaamsdelen van foetussen een kwaadaardige industrie is die schreeuwt naar de Almachtige God om Zijn gerechtigheid! Als je Zijn koninkrijk zoekt, geloof dan boven alles dat er voor je gezorgd zal worden. Jezus en Maria zullen nieuwe wegen voor jullie openen om voor jullie gezinnen te zorgen.

Ik vermaan en bemoedig ook de gelovige leken die de middelen hebben om tussenbeide te komen en hun medekatholieken te helpen nieuw, zinvol werk te vinden.

Geliefde broeders en zusters, dit is de prijs die wij altijd hebben moeten betalen om trouw te zijn aan Jezus Christus. En nu, in dit uur, wordt de prijs gevraagd, en daarom moeten wij bidden dat wij de test zullen doorstaan en trouw zullen blijven aan de Heer Jezus.

Ik geef u allen de rijke zegen van God!

+Athanasius Schneider,
hulpbisschop van Astana, Kazachstan.

Document

Naam: GETUIGEN VAN DE WAARHEID DAT HET ONGEBOREN LEVEN HEILIG IS
Soort: Mgr. Athanasius Schneider - Brief
Auteur: Mgr. Athanasius Schneider
Datum: 15 september 2021
Bewerkt: 18 september 2021

Referenties naar dit document

 
Geen documenten gevonden!
 
Geen dossiers gevonden!
 
Geen berichten gevonden!

Opties

Internetadres
Print deze pagina
Dit document bestellen
Startpagina van dit document
Referenties naar dit document
Referenties vanuit dit document
RK Documenten wordt mogelijk gemaakt door donaties van gebruikers.
© 1999 - 2022, Stg. InterKerk, Schiedam